Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Hμερίδα – εργαστήριο με θέμα: «Η Αειφορία μέσα από το φακό μιας φωτογραφικής μηχανής»

ioanna | 11:55 μ.μ. | 0 σχόλια


Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, προγραμματίζει τη διοργάνωση ημερίδας – εργαστηρίου με θέμα: «Η Αειφορία μέσα από το φακό μιας φωτογραφικής μηχανής» στις 2 Ιουλίου 2015 (απογευματινές ώρες) στο Μουζάκι Καρδίτσας.
Το εργαστήριο πρόκειται να είναι ανοιχτό για το κοινό, αφού προηγουμένως όμως, οι ενδιαφερόμενοι έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο Κ.Π.Ε. Μουζακίου ως τις 17 Ιουνίου 2015. Οι συμμετέχοντες θα είναι έως 30 άτομα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
  1. Να έχουν γνήσιο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία.
  2. Να έχουν στην κατοχή τους φωτογραφική μηχανή (Μπορεί να έχουν και compact μηχανή σε περίπτωση που δεν υπάρχει με αποσπώμενο φακό).
  3. Να είναι ευαισθητοποιημένοι για περιβαλλοντικά ζητήματα και το φυσικό περιβάλλον.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις αιτήσεις τους (Η ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Π.Ε.: www.kpem.gr) μέχρι τις 17 Ιουνίου 2015, στο FAX: 2445043363 ή στο e-mail: kpekardi@sch.gr, ώστε να ζητηθεί από το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. η έγκριση συμμετοχής στο εργαστήριο.

ΠΗΓΗ: www.karditsanews.gr/

Category:

0 σχόλια