Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Δελτίο Τύπου Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας

ioanna | 9:56 π.μ. | 0 σχόλια

 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 
ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΟ – ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Την Παρασκευή 11-9-2015 με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Δ.Σ της Ένωσης σε συνεργασία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ Τιμόθεο, αποφάσισε να παρευρεθεί στον επίσημο αγιασμό που θα γίνει στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας και να χορηγήσει αθλητικό υλικό που θα είναι χρήσιμο στη λειτουργία και την εκμάθηση του ποδοσφαίρου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Μέλη του Δ.Σ της Ένωσης θα παρευρεθούν στις παρακάτω σχολικές μονάδες.
1. ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ώρα 9:30πμ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ Τιμόθεου θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Παλάσκας Μανώλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Λάμπρου Γεώργιος και τα μέλη κ.κ Λέκκας Αλέξανδρος, Κωτούζας Δημήτριος και Παπαδάκος Πέτρος.
2. ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ώρα 11:30πμ στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου, του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού Γεωργίου, θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Παλάσκας Μανώλης, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Καραβίδας Κων/νος και το μέλος του Δ.Σ Παπαδάκος Πέτρος.
3. ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ώρα 9:30πμ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο παρουσία του Δημάρχου κ. Σκάρλου Θάνου, θα παρευρεθούν τα μέλη του Δ.Σ κ.κ Ζαρχανής Σωτήριος και Παππάς Αθανάσιος.
4. ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ ώρα 9:30πμ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαμά θα παρευρεθεί ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης κ. Τσίρας Άρης και το μέλος της Ένωσης κ. Κλέτσας Γεώργιος.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «ποδόσφαιρο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» σε συνεργασία με την Εκκλησία θα επεκταθεί σε όλα τα Σχολεία του Νομού.
 
 
ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ

Category:

0 σχόλια