Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο «Σπίτι Αγάπης»

ioanna | 3:03 π.μ. | 0 σχόλια

 
Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 10:30΄π.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος επισκέφτηκε το «Σπίτι Αγάπης» Καρδίτσης, συνοδευόμενος από τους Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και τον κ. Μιχάλη Καπετανάκη Διευθυντή του ξενοδοχείου «Νεβρός».
Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας συναντήθηκε με τον υπεύθυνο λειτουργίας Πρωτοπρεσβύτερο π. Ευάγγελο Κάμπα, τους ιερείς και τους εθελοντές που διακονούν στο εν λόγω «Σπίτι Αγάπης». Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε επίκαιρα και εξήρε το έργο το οποίο επιτελείται από όλους έτσι ώστε να στηρίζονται καθημερινά οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη ακόμα και από τα στοιχειώδη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον κ. Μιχάλη Καπετανάκη, για την προσφορά των 50 δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δέματα με τρόφιμα για τις ημέρες των εορτών. Η διανομή των υπολοίπων δεμάτων που προορίζονται για τους ενδεείς συνανθρώπους μας θα ολοκληρωθεί τις υπόλοιπες ημέρες από τις κατά τόπους ενορίες.
Ακολούθως, επισκέφτηκε τις κλινικές «ΚΑΣΤΑΛΙΑ» και «ΓΑΛΗΝΟΣ» αντιστοίχως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο προσωπικό, στους ασθενείς, αλλά και στους επισκέπτες που βρέθηκαν δίπλα στους ασθενούντες συνανθρώπους μας.
 

 



 
ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ

Category:

0 σχόλια