Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Χριστουγεννιάτικη εορτή του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως

ioanna | 2:50 π.μ. | 0 σχόλια

 
 
Κείμενο-φωτογραφίες Γραφείο Νεότητος
 
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως με τη συμμετοχή των Κατηχητικών Σχολείων, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσης.
Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσης κ. Βασίλειος Τσιάκος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ελένη Αντωνίου ως Εκπρόσωπος του Δημάρχου Καρδίτσης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης κ. Θωμάς Καρανίκας, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης κ. Ευθυμία Μητσιάδη, καθώς επίσης κατηχητές, κατηχητόπουλα και πλήθος κόσμου.
Στο πρώτο μέρος της εκδηλώσεως ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και Βυζαντινοί ύμνοι από την χορωδία του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού αγίας Παρασκευής Καρδίτσης, υπό την Διεύθυνση της κ. Ελένης Παπακώστα, ενώ στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης το έργο του Καρόλου Ντίκενς με τίτλο: «Τα Χριστούγεννα του γέρου Σκρούτζ», σε μία διασκευή-σκηνοθεσία των κ.κ. Βάσως Μακρή και Παύλου Βησσαρίου από το θέατρο «Όψεις», με σκηνικά του κ. Μιχαήλ Μασούρα.
Η παραπάνω εκδήλωση απέσπασε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια των παραβρισκόμενων.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε από καρδιάς τους διοργανωτές για τον κόπο τους, και μοίρασε σε όλα τα παιδιά ως ευλογία από μία εικόνα της του Χριστού Γεννήσεως.
 




 





























































 
ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ

Category:

0 σχόλια