Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του ΕΒΕ στον Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεο

ioanna | 12:37 μ.μ. | 0 σχόλια


 
Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεο. Στη συνάντηση το Επιμελητήριο εκπροσώπησε  ο Πρόεδρος κος Αντωνίου Ηλίας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κος Σαλιαράκης Χρήστος και ο  Β΄ Αντιπρόεδρος κος Κηρύκος Απόστολος.
Ο Πρόεδρος κος Αντωνίου συγχάρηκε τον Σεβασμιότατο κκ Τιμόθεο για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη σε ιδιαίτερα δύσκολα καιρούς εξήρε τον ουσιαστικό κοινωνικό ρόλο της  Εκκλησίας στην τοπική κοινωνία διατυπώνοντας την πεποίθηση ότι στη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε το έργο της Ιεράς Μητρόπολης καθίσταται και αναγκαίο και πολύτιμο. Επίσης υπογράμμισε  την ειλικρινή πρόθεση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου να βοηθήσει με όποιον τρόπο και μέσο θεωρηθεί πρόσφορο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θεσμό του Επιμελητηρίου «Υποτροφίες Επιμελητηρίου Καρδίτσας – Γεώργιος Κατσάρας»  στην Επιτροπή του οποίου συμμετέχει ο Μητροπολίτης καθώς και στην πρόθεση της Διοίκησης να επανεκκινήσει το θεσμό.
Ο Μητροπολίτης  αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στις πολύπλευρες δράσεις της Μητρόπολης που σκοπό έχουν να απαλύνουν τις δυσκολίες που  βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί  μας.
Τόσο ο Μητροπολίτης κκ Τιμόθεος όσο οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου συμφώνησαν στην ύπαρξη μιας στενότερης συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Μητρόπολης.
 
ΠΗΓΗ: www.karditsanews.gr/

Category:

0 σχόλια