Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Εκκλησιαστικά νέα

ioanna | 12:41 μ.μ. | 0 σχόλια

 
 
TIMOTHEOS
 
Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, εορτή του αγίου ενδόξου αποστόλου και ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Ροπωτού.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής του αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουνένοις, θα τελεσθεί πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου στο Ιερό Προσκύνημα του αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου στα Βούνενα.
Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, ανήμερα της εορτής του αγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο ως άνω Ιερό Προσκύνημα.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και την επομένη, θα ευρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων, προκειμένου να συμμετάσχει στις επικείμενες λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Βησσαρίωνος, Αρχιεπισκόπου Λαρίσης, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου.
***
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή, το εσπέρας, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Καλλιφωνίου.
Το Σάββατο 9 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Καρποχωρίου.
Την Κυριακή 10 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.
***
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή, το εσπέρας, θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου Μαυρομματίου.
Το Σάββατο, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου στην Άμπελο.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Category:

0 σχόλια