Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Κοπή πίτας για τους φοιτητές στα Φάρσαλα

ioanna | 10:43 π.μ. | 0 σχόλια

 
 
 
 
Στις 3/1/2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ Τιμόθεος παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας φοιτητών Φαρσάλων που πραγματοποιήθηκε με φροντίδα του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στα Φάρσαλα στο "Αίγλη Palace" (Πλατεία Λαού).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Φιλαρμονική του Δήμου Φαρσάλων, ο πανοσιολογιώτατος πατέρας Αμφιλόχιος Παπανδρέου, ο Αρχιερατικός επίτροπος της περιοχής πατέρας Κωνσταντίνος Καλλιώρας, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας πατέρας Παναγιώτης Καλλιώρας, ο εφημέριος της Αγίας Παρασκευής πατέρας Βασίλειος Αναστασόπουλος και πλήθος πατέρων της περιοχής!
Η προσέλευση των νέων ήταν ικανοποιητική και μεγάλη! Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αφού μίλησε προσωπικά με όλους τους φοιτητές καθώς και με πολλούς γονείς πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας, ευχαρίστησε τον κύριο Βασίλειο Ντίνο ιδιοκτήτη του "Αίγλη Palace" που παραχώρησε την αίθουσα εκδηλώσεων δωρεάν καθώς και τη Φιλαρμονική για την παρουσία της και το όμορφο γιορτινό κλίμα που προσέδωσε και τέλος ευχαρίστησε όλους τους φοιτητές που παρευρέθηκαν εκεί!  Στο λόγο του τόνισε την αξία της σχέσης των παιδιών με την εκκλησία και κυρίως με την κεφαλή της εκκλησίας μας που είναι ο ίδιος ο Χριστός ενώ υπογράμμισε ότι θα είναι κοντά στα παιδιά και θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει όλες τους τις ανάγκες και επιθυμίες! Στη συνέχεια ο φοιτητής Μανταλιάς Κωνσταντίνος εκπροσωπώντας τους φοιτητές έβγαλε έναν λόγο στον οποίο ευχαρίστησε, χαιρέτισε και καλωσόρισε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και την πρόσκλησή του ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στην αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ένωσης!
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μοίρασε τα κομμάτια της Βασιλόπιτας και μια Καινή Διαθήκη μαζί με μια εικόνα της γεννήσεως! Φοιτητές, γονείς και σεβαστοί πατέρας φύγαν με το αίσθημα της ικανοποίησης και της γρήγορης επανασύνδεσης!
 






















 
 
Κείμενο-Φωτογραφίες Μανταλιάς Κων/νος

Category:

0 σχόλια