Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Επίσκεψη Κατηχητικού εκδηλώσεις και Καλαντα στον Σεβασμιώτατο

ioanna | 12:36 μ.μ. | 0 σχόλια



Μέσα στο πνεύμα των εορτών και λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, τα παιδιά του κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας επισκέφτηκαν  το πρωί  29 Δεκεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο και του έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ευχαρίστησε τα παιδιά που τον επισκέφτηκαν, τους χάρισε εικόνες και γλυκίσματα και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα, καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.
Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, παραβρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση, που οργάνωσαν, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», και η χορωδία του κατηχητικού σχολείου Μουζακίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου. Η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής σχολής έψαλε εκκλησιαστικούς ύμνους, και η  χορωδία του κατηχητικού Χριστουγεννιάτικα  κάλαντα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα παραδοσιακά κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας έψαλαν η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Καρδίτσης, η χορωδία των εκπαιδευομένων του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Ρούσου Καρδίτσης. Επίσης τα παραδοσιακά κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας έψαλαν πολλά άλλα παιδιά, και γονείς αυτών.
 







 




 
 
ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ
 

Category:

0 σχόλια