Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Εορτή του αγίου Αποστόλου Τιμοθέου

ioanna | 4:03 μ.μ. | 0 σχόλια

 
Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, η Ορθόδοξη Εκκλησία μας εόρτασε την ιερά μνήμη του αγίου ενδόξου και πανευφήμου Αποστόλου Τιμοθέου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος χοροστάτησε και ομίλησε κατά την διάρκεια του  Πανηγυρικου εσπερινού που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρεντίνης κ. Σεραφείμ.
 



 
Την επομένη ημέρα, ανήμερα της εορτής του αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας συλλειτούργησε μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσυγκέλλου της Ιερά μας Μητροπόλεως, στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, ενώ παρευρέθησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος και πρ. Αυλώνος κ. Χριστόδουλος.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ του ευχήθηκε αυτοπροσώπως τα χρόνια πολλά.
 











 



 
ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ

Category:

0 σχόλια