Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Κοπή Βασιλόπιτας του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

ioanna | 3:07 μ.μ. | 0 σχόλια

 
 
 
 
 
ΚΑΡΔΙΤΣΑ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Στη διάρκεια μιας όμορφης και ζεστής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand Hotel της Καρδίτσας, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου.
Παράλληλα από τους ιερείς – υπεύθυνους των Σπιτιών Αγάπης και των Παντοπωλείων της Μητροπόλεως ενώπιον των παραβρισκομένων στην εκδήλωση έγινε ο απολογισμός των δράσεων για το προηγούμενο έτος 2014 αναφορικά με την προσφορά βοήθειας σε αριθμούς στους πάσχοντες συνανθρώπους οι οποίοι στις μέρες μας είναι πολλοί. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κ. Ευαγγελία Καμινιώτη η οποία αφού πρώτα τόνισε απευθυνόμενη προς τον κ. Τιμόθεο, ότι αρωγός στο δύσκολο έργο του θα είναι τα ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία, ακολούθως ανέφερε πως το όλο έργο στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των κυριών οι οποίες προσφέρουν σε καθημερινή βάση ακούραστα.
Ο Ποιμενάρχης της Καρδίτσας εμφανώς συγκινημένος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φιλανθρωπικό έργο του μακαριστού Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου αλλά και να ευχαριστήσει όλους όσοι προσφέρουν και στηρίζουν το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, το οποίο σημειωτέον με τη δική του πρωτοβουλία από τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2014 απέκτησε καταστατικό ίδρυσης το οποίο εγκρίθηκε από την Ιερά Σύνοδο της Ελλαδικής Εκκλησίας και ακολούθως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κορώνης Αρχιμ. π. Μεθόδιος Κολοβός, ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος καθώς και άλλοι κληρικοί.




















 
 

Category:

0 σχόλια