Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Αγιασμό στο ΙΣΔΕ τέλεσε ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος

ioanna | 1:12 μ.μ. | 0 σχόλια

 
 
 
 
 


 
 
Γράφει ο Ευάγγελος Σαμαράς | Romfea.gr

 
Νέα σπουδαστική χρονιά για τους φοιτούντες στο Ιερατικό Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΙΣΔΕ) Καρδίτσας, ξεκίνησε από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, με τις ευχές και ευλογίες της τοπικής Εκκλησίας.
Τον Αγιασμό επί τη ενάρξη του διδακτικού έτους ευλόγησε , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.
Στην Τελετή έλαβαν μέρος ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Στάμος καθηγητής της σχολής.
Ο Αγιασμός έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της σχολής που βρίσκονται στον Άγιο Μηνά, παρουσία του διευθυντού του ΙΣΔΕ Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου, καθώς και του διδακτικού προσωπικού.

Το παρόν έδωσε και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καρδίτσης Θωμάς Καρανίκας.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος προς τους σπουδαστές τους ζήτησε να βρίσκονται κοντά στο Θεό, όπως επίσης και να δίδουν αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καρδίτσης κ. Καρανίκας από την πλευρά του επεσήμανε ότι θα καταβληθούν όλες οι προσπάθειες ώστε και η φετινή διδακτική χρονιά να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα για το Ιερατικό Σχολείο της Καρδίτσας.
Ακολούθησε τράπεζα προς τιμή των επίσημων προσκεκλημένων, με νόστιμα εδέσματα.
 















 


 

Category:

0 σχόλια