Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Αγιασμός στο Κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καρδίτσας

ioanna | 4:38 π.μ. | 0 σχόλια


 
 
Με μια πολύ όμορφη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καρδίτσας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί, έγινε ο Αγιασμός για την νέα κατηχητική χρονιά. Παιδιά και γονείς μετά τον Εκκλησιασμό τους και την μετάληψη της Θείας Κοινωνίας μετέβησαν στον όμορφο και ζεστό χώρο του Κατηχητικού τους όπου πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού για την νέα Κατηχητική χρονιά.

Ο Ιερέας  του Ναού και η κατηχήτρια καλωσόρισαν με πολύ αγάπη, όλα τα παιδάκια και τους ευχήθηκαν μια καλή κατηχητική χρονιά!

Στην συνέχεια ο Ιερέας και προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Σιαματάς μίλησε στα παιδιά για την σημασία του κατηχητικού, για την επιμόρφωση και την χριστιανική αγωγή που τους παρέχεται. Γι αυτό επεσήμανε στους γονείς, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε στην αγκαλιά της Εκκλησίας μας και προέτρεψε τα παιδιά να παρακολουθούν τα μαθήματα του κατηχητικού, προκειμένου να διαμορφώσουν ένα ήθος και μια προσωπικότητα που θα τους βοηθήσει στην μετέπειτα ζωή τους.

Στο τέλος μοιράστηκαν γλυκίσματα σε όλα τα παιδάκια.

Το κατηχητικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καρδίτσα περιμένει τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου κάθε Κυριακή πρωί 11:00 – 12:00. τηλ. Ιερού Ναού: 24410-75944
 










 


 

 

Category:

0 σχόλια